HTML

fórumszínház

Na nem ám ahhoz ajánló, hogy mit nézzél meg, hanem hogy miben vegyél részt! Ajánlunk neked egy olyan színházi programot, amelyben nemcsak nézőként, hanem aktív résztvevőként is bevonhatod magad, persze ehhez te is kellesz. A dolog lényege, hogy egy tanulási folyamat részeként azért játszunk, hogy megszólítsuk a társadalmat, magunkat és olyan stratégiákat próbáljunk ki, melyek társadalmi változásokat hozhatnak létre a közösség javára, aktív szerepvállalásra sarkallnak, még a személyiségedet is fejleszthetik. A nézők a színházi előadás passzív befogadása helyett váljanak a drámai cselekményt aktívan befolyásoló, megváltoztató úgynevezett játszó-nézőkké, vagyis a közönség cselekvő résztvevője legyen a színházi eseménynek....

Friss topikok

Bemutatkozó, toborzó

2009.07.20. 23:35 marcagi ferike

 A Fórum Színház csapata 2008 őszén jött létre két szakkolllégium a Rajk László  Szakkollégium és a Társadalomelméleti Kollégium színjátszó  csoportjának néhány tagjából, valamint új tagokból. Az akkori célkitűzés az volt, hogy elsősorban egyetemistákhoz szóljunk , azaz őket érintő problémákkal foglalkozzunk. Rajtuk próbáljuk ki azt, hogyan műkődhet az Elnyomottak Színháza módszer, hogyan serkenthet aktív társadalmi részvételre és hogy mennyire vevő ez a közönség a színházi interaktivitásra. Angéla című előadásunknak nagy sikere volt, többször is előadtuk a közönség bevonásával a darabot.

A jövőben célunk, hogy más célcsoportok felé is nyissunk (pl: középiskolások) vagy akár helyi kis közösségek problémáin segítsünk előadásainkkal.

Ehhez azonban egy állandó, lelkes csapatra van szükség! Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének részt venni a Fórum Színház csapatának munkájában, akár színjátszókként, akár csak az ötletelésben, kommunikációban, marketingben, pályázatfigyelésben stb!

Jelentkezni lehet: Szabó  Veronikánál és Fatér Ambrusnál  

Vera elérhetőségei: vernyak@gmail.com, telefon: 06-20-56-13-523 

Ambrusnak ide írjatok: ftrambrus@gmail.com, itt hívjátok: 06-20-955-30-58

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forumszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr221257800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása